Кинотека на Македонија: Недела на шпански филм, 21-27. ноември

Сподели

Во Кинотека на Македонија од 21. ноември започнува недела на шпанскиот филм и ќе трае до до 27. ноември.

На репертоарот ќе се прикажуваат филмовите: “Добродојдовте господине Маршал”, “Чико и Рита”, “Југот”, “Смртта на велосипедистот”, “Без срам”, “Црвената верверичка” и  “Пеперутка”.

Проекциите почнуваат во 20. часот