Алтернатива Настани Ударни вести

КИЦ: Изложба на Горјан Ѓорѓиев, 19 – 30. октомври

Сподели:

 

КИЦ: Изложба на Горјан Ѓорѓиев, 19 – 30. октомври

Вечерва во Културно-информативниот центар вечер ќе биде отворена изложба на дела од Горјан Ѓорѓиев, со која уметникот одбележува 30 години ликовно творештво.

Јубилејната изложба на Ѓорѓиев во КИЦ ќе биде отворена до 30 октомври.

Сподели: