Кој е министерот? – Лидија Вукиќевиќ со претстава “Чекајќи го министерот”

Сподели

 

Кој е министерот кој го чека Лидија Вукиќевиќ?

Голема актерка од бившите ју простори Лидија Вукиќевиќ доцна во ноќта пристигна заедно со својот колега Семир Гичиќ на Скопскиот аеродром.

За кој министер станува збор сеуште незнаеме и незнеме кој министер станува збор,но сепак Лидија сака да го дочека. Тоа што официјално се знае дека оваа екипа ги освојува сцените ширум балканот.

 

 

Само за неколку часа започнува големата турнеја на Лидија Вукиќевиќ, Семир Гичиќ и Сашо Ристовски по втор пат во Македонија со хит комедијата “Чекајќи го министерот”.

Стартот на турнејата започнува во Струга, а за да дознаете кој е министерот треба да бидете дел од публиката во Струга, Радовиш, Гевгелија, Струмица, М.Каменица, Виниица, Кавадарци, Неготино, Кратово и Штип.

 

Лидија Вукиќевиќ со претставата “Чекајќи го министерот” на турнеја низ Македонија