Алтернатива Настани

КОНЦЕРТ НА СТУДЕНТИТЕ ОД ДРЖАВНИТЕ ФАКУЛТЕТИ ЗА МУЗИКА

Сподели:

MDkoncertsostudentiteoddrzavnitefakultetizamuzikamuzickinastani-1

 

Македонска Филхармонија, 2 Јуни

Диригент: Саша Николовски – Ѓумар

 

Сподели: