Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Ковачевски: Честитки до пратениците кои гласаа за европска иднина

Сподели:

 

Премиерот Ковачевски изрази огромна благодарност и честитки до пратениците кои денеска во Собранието гласаа за европска иднина на Северна Македонија.
 
„Нема поголем патриотизам од поддршката за просперитет на земјата и од одлуки кои се од највисок интерес за државата и граѓаните. Конечно македонскиот јазик ќе ечи секаде низ Европа. Вака се сака државата, со мудри и државнички одлуки!”, истакна премиерот Ковачевски.
Сподели: