Алтернатива Настани

Македонска книжевна недела во Или-Или!

Сподели:

 

Македонска книжевна недела во ИЛИ-ИЛИ, од 15 до 22 јуни.

Нашите авторки и автори се највозбудливиот дел од приказната што Или-Или ја испишува изминативе 18 години.
Токму квалитетот на новата македонска литература стана препознатлив белег на нашата издавачка куќа.

Од 15 до 22 јуни во нашата книжарница 70 наслови ќе бидат достапни по мошне популарни цени.
За нарачки од над 1000 денари доставата е бесплатна.

Повелете, Или-Или, Ваше право на добра книга!

Сподели: