Алтернатива Настани

МКДСЛ ВО КАПАН АН

Сподели:

MDmkdslvokapananmuzickinastani

Капан Ан,  15 Јули

MKDSL е пионер на белградската електронска сцена и омилен пријател на скопската публика. DJ и музичар кој е толку инспиративен и уникатен што нема друг избор освен да ги поставува трендовите наместо да ги следи.

Техно, електро, хаус, брејкбит, хип-хоп… MKDSL е жанр од еден човек и професор по клубска култура и модерна музика за генерации на фанови од раните денови на B-92 и Exit фестивалот па се до денес!

MKDSL (idemo na Mars! / RS)

Andreas Hz (BTKRSH / ∞ dB)

Martchin (BTKRSH / ∞ dB)

Сподели: