МНТ: “Разговори во четири очи”

Сподели

МНТ, “Разговори во четири очи”, 18.јануари

Автор: Ингмар Бергман
Режисер: Нина Николиќ
Адаптација на текстот: Тамара БарачковВо претставата „Разговори во четири очи“ централниот лик на приказната, Ана Бергман, се соочува со сопствените избори и одлуки, со последиците од животот во мачниот брак, исполнет со тешкотии, со насилство, со чувство на вина и патење. Така, сликата на една традиционална заедница, претставува и соочување со сопствената историја, минатото и идентитетот.

Билетите се пуштени во продажба на билетарницата во МНТ
*Цената на билетот е 300 ден. и
*Слободен ден за студентите

За подетални информации јавете се на +389.2.3230.304

Билетите се пуштени во продажба на билетарницата во МНТ
За подетални информации јавете се на +389.2.3230.304