Алтернатива Настани

Музејска тура со кустос водич и пролетно матине во МСУ

Сподели:

 

На 18 март (сабота), од 13 до 14 часот, Музејот на современата уметност – Скопје, организира музејска тура со нашиот кустос водич – Бојана Јанева.
 
Посетителите ќе имаат можност да ги погледнат делата од Петар Лубарда од колекцијата на МСУ и групната изложба „Пејзаж на вознемиреност“.
 
Веднаш по завршувањето на турата ве покануваме да останете со нас на првото пролетно матине во МСУ со многу музика. Пролетта прво доаѓа во МСУ.
Сподели: