Вести Македонија

Петок е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

Сподели:

ministerstvo-za-trud

Министерството за труд и социјална политика информираше дека во согласност со Законот за празниците на Република Македонија, 17 јуни (петок), Духовден е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.

Сподели: