Алтернатива Настани

PMG RECORDINGS FESTIVAL 6

Сподели:

Mdpmgrecordingsfestival6festivali

Капан Ан, 24 Јуни, 23:00ч

Актуелната состојба во PMG Recordings изложена на око на јавноста

PMG RECORDINGS FESTIVAL #6


во време на изразена борба за ОПСТАНОК по сите параметри

ја интензивираме нашата ЉУБОВ

ја заложуваме нашата МУЗИКА

ги изложуваме нашите ТЕЛА

СКОПЈЕ е наш град

ВО СКОПЈЕ УЛИЦИТЕ ПЕАТ

Сподели: