Алтернатива Настани

Почитувајте ги правилата и кодексот на однесување во Скопје ЗОО

Сподели:

 

Во ЗОО градината има поставено над 200 корпи за отпадоци, оградите не се за прескокнување, новите детски игралишта треба да ги чуваме сите, а животните имаат свој режим на исхрана и секоја ваша смока, чипс, зелка е штетна за нивното здравје, соопштуваат од ЗОО градина Скопје.

 

 

Голема благодарност до сите совесни посетители.

Сподели: