#ПразнувајОдговорно

Сподели

 

Да празнуваме одговорно! 

За сите, оваа Нова Година ќе биде поразлична, а се надеваме на успешна 2021 во однос на успешна борба против Ковид 19, не само кај нас туку секаде во светот.

Да ги прославиме празниците во кругот на најблиските и да ги почитуваме мерките – Министерство за здравство.

 

denesmagazin.mk