Алтернатива Настани

Промоција на книги од Егејска Македонија на авторите Б.Андонов и Ф.Мартинова-Буцковска

Сподели:

 

Републичкото здружение на децата бегалци и нивните потомци од Егејскиот дел на Македонија “Т`га за југ”, на ден 24. април, ќе одржи промоција на две книги “Портрети и настани од Егејскиот дел на Македонија”, од авторот Благојче Андонов и “Партизанска љубов” од Фана Мартинова-Буцковска.

Промоциите на двете дела ќе се одржи во Град Скопје (сала за совет, барака 13, во 12 часот).

Сподели: