Алтернатива Настани

Промоција на збирката поезија „ Твоето ангелско лице“ – Ана Дедова 

Сподели:

Промоција на збирката поезија „ Твоето ангелско лице“ – Ана Дедова 

Промоцијата ќе се одржи денеска 15. септември, во Домот на културата „Кочо Рацин“, со почеток во 12 часот.

Авторот на ова дело е Ана Дедова од Кочани. Ана е дете со попреченост која својата, тага, среќа и радост ја дели преку пишаниот збор. Слушајќи ја Данијела Мартиновиќ, пеачката од Хрватска, одејќи на нејзините концерти, Ана реши да и посвети токму на Данијела една збирка со песни. Ана е доказ пред сите нас, дека сите под ова небо сме исти, дека сите можеме да учествуваме во ова наше општество подеднакво и дека не сме различни.

 

Сподели: