Алтернатива Настани

Ретвитни оброк #222 – Дојдете заедно да готвиме!

Сподели:

Ретвитни оброк , 22. јуни, Спомен куќа на Мајка Тереза

И овoј петок готвиме, а во сабота делиме оброци за нашите сограѓани и секој е добредојден да се вклучи:

– Да помогне во подготовка и пакување на оброците во петок од 17 часот (во просториите на Гласност, ул. Петар Поп Арсов бр.6, Скопје);

– Да подготви неколку оброци од дома и да ги донесе во сабота во 13.30 часот на погоре наведената локација (за амбалажи и намирници контактирајте нè во порака или на групата)

– Да донира намирници кои ќе се искористат за подготовка на оброци (ориз, тестенини, месо, зеленчук за салати итн.) во Freshys – Фрешис или во Гласност.

Сподели: