Алтернатива Настани

Светлосниот „React/or“ ги потсети скопјани на стариот сјај на Пошта (ВИДЕО)

Сподели:

 

 

Викендов заврши светлосната инсталација “React/or”, која изминатиот месец и половина беше поставена на фасадата на шалтерната сала на Македонска пошта.

 

Инсталацијата е авторско дело на светлосниот дизајнер Мартин Димитријев и е во рамки на европскиот ROCK проект, во соработка со Младински културен центар – МКЦ, Град Скопје и АД „Пошта на Северна Македонија”.

Сподели: