Алтернатива Настани

Новогодишно стендап шоу во живо на “ЖЕНИТЕ КОИ ЗБОРУВААТ”

  Жените Кои Зборуваат (Žene Koje Pričaju) се три жени со 10 годишно искуство со стенд-ап комедијата. Тие 10г. за нив се 100 години волшебен живот. Тие сè уште стојат и зборуваат.     Да Ве запознаеме со нив: Јелена Мандариќ: Јелена е од Алибунар и лаборант по струка. Во Загреб ја започна својата стендап […]