Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Филипче: Меѓународен ден на медицинските сестри – Благодарност за пожртвуваноста во текот на пандемијата

  Денеска, 12 мај, е меѓународниот ден на медицинските сестри и по овој повод министерот за здравство д-р Венко Филипче се сретна со медицинските сестри вработени на КИБФС во Скопје, искажувајќи ја искажа својата благодарност за целокупниот придонес во текот на пандемијата при посетата на медицинските сестри вработени во КИБФС.           […]