Алтернатива Настани

Утре се отвора Дино Парк Скопје

  Утре се отвора Дино Парк Скопје во ЗОО Скопје. Вратите на Дино Парк ќе бидат отворени за посетители од 09:00- 21:00, а цената за влез е 50 денари.   Од ЗОО Ве очекуваат во најзелениот тематски парк, каде што се засадени 430 високостеблести и нискостеблести растенија и каде што има вкупно 41 диносаурус, од […]