Вести Македонија Став Ударни вести

ДОМ: Зошто се сече дрворедот на “Орце Николов”?

      Зелената партија ДОМ, со голема загриженост ги следи фотографиите и реакциите на социјалните мрежи за сечата на дрворедот на “Орце Николов”. Јавно поставуваме прашање до општина Центар, зошто е направен овој “масакар” врз дрворедот? Зошто се сечат дрва без никаква најава и објаснување? Да не забораваме дека на вака “зацементиран” град каде […]