Categories: Алтернатива, Настани

Акција на здружението „Љубезност“: „Рециклирај и донирај“ – собирање на отпадно масло

Преку еко-хуманитарниот проект „Рециклирај и донирај“, кој почна да се спроведува во мај  минатата година, собрани се 1.200 килограми отпадно…

Read More