Вести Колумна Македонија Став Текстови

Пандемијата е пожар кој може да го изгасиме преку масовна вакцинација – Иван Дургутов

  Ретко кој можеше да очекува и претпостави дека обично, редовно соопштение кое се лиферува по секоја одржана владина седница може да побуди особен интерес помеѓу пошироката и општа јавност. Но, се случи и тоа чудо и соопштението од одржаната 97. седница на Владата разви огромни полемики и преписки, најмногу на социјалните мрежи. Најновата основа за […]