Вести Изјави Македонија Ударни вести

Чадиковски: Вакцина против пандемијата со лажни вести е професионалното новинарство

  Денес, во организација на Делегацијата на Европската унија во Република Северна Македонија и Македонскиот институт за медиуми се одржа втората регионална конференција за медиумска писменост ЕУ – Западен Балкан “СОЗДАВАЊЕ ОТПОР КОН ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ”.     Претседателот на Здружението на новинарите на Македонија, Младен Чадиковски учествуваше во вториот панел на говорници на кој пред присутните […]