Вести Македонија

Илиевски: Call центар во општината за секое барање кое го имаат граѓаните

  Оливер Илиевски кандидатот на СДСМ за градоначалник на Куманово, денеска на прес-конференција во центарот на Куманово изјави дека за Општина Куманово предвиден е и кол центар за било какво барање коешто го имаат граѓаните да се обратат на едно место во општината. “Значајно е да се потенцира и дека за Општина Куманово е предвиден […]

Вести Изјави Македонија Ударни вести

Оливер Илиевски: Да продолжиме со проекти за унапредување и модернизација на градот

  Локацијата на која се наоѓаме е позиционирана до реката Кумановка, што овозможува идеални услови за зголемување на зеленилото со израснати и полуизраснати висококвалитетни дрвја, вклучително и на место на сегашните неплански поставени столбчиња по булеварот Октомвриска револуција. Да садиме дрвја наместо столбчиња, изјави кандидатот за градоначалник на Куманово, Оливер Илиевски. Овде има повеќе станбени […]