Вести Македонија Ударни вести

ЈСП: Нова автобуска линија ќе сообраќа од Жданец до Карпош 3 и обратно

  Од понеделник, 25.октомври, ќе почне да функционира линија 29 која ќе сообраќа од Жданец, па преку Трнодол, до Карпош 3 („Сити мол“) и обратно, информираат од ЈСП. Линијата ќе профункционира на барање на жителите на Жданец и Трнодол, за да им се олесни пристапот до централниот дел на општината и градот, а истовремено и […]