Вести Македонија Ударни вести

Џафери од Мадрид: Да се обединиме околу приоритетите во донесувањето одлуки засновани на докази

  Задоволство ми е што сум присутен тука помеѓу вас, после долго време на виртуелно среќавање и одржување на собранијата на Интерпарламентарната Унија на тој начин, денес можам и лично да Ве поздравам во мое име и од име на пратениците во Собранието на Република Северна Македонија, и да го дадам мојот придонес во дебатата […]