Вести Македонија Ударни вести

Арсовска: Град Скопје со 24 часа отворена канцеларија за скопјани

  Градот Скопје отвори Канцеларија за комуникација со граѓаните која работи 24 часа на прием на барањата на граѓаните и решавање на предизвиците со кои се соочуваат. Назначени се одговорни лица кои секторски даваат одговори поврзани со барањата на граѓаните, а воедно екипирана е служба составена од претставници од сите јавни претпријатија во надлежност на […]