Вести Македонија Ударни вести

Решени 1.200 барања од граѓани преку адресата 24@skopje.gov.mk

  На електронската адреса за комуникација со граѓаните 24@skopje.gov.mk досега се пристигнати 1392 барања, од кои решени се дури 1.200, информираат од Град Скопје. Најголемиот број граѓани на овој мејл пријавиле проблеми од областа на урбанизмот, односно барања  да  се постават заштитни столпчиња за да се заштитат јавните површини и тротоарите за безбедно движење на […]