Алтернатива Настани Ударни вести

Настески: Охрид победи, Сара се врати дома жива и здрава!

Семејството на 15-годишната Сара Настеска, преку писмо до јавноста информираат дека Сара се врати во Охрид и испраќаат огромна благодарност до сите за помошта. Писмото го пренесуваме во целост. Почитувани, Охрид победи, Сара се врати дома жива и здрава! Почитувани, познати и непознати, ЛУЃЕ во вистинска смисла на зборот, Со овие неколку зборови сакаме да Ве известиме […]