Categories: Вести, Изјави, Свет, Ударни вести

Рускиот новинар Муратов ја продава Нобеловата награда за да им помогне на украинските бегалци

  Новинарот и главен уредник на рускиот весник „Новаја газета“, Дмитри Муратов изјави дека Нобеловата награда за мир што ја…

Повеќе