Вести Македонија Ударни вести

Претседателот Џафери на Конференција на спикери на парламенти на ЕУ

  Во организација на Националното собрание на Република Словенија, а во рамки на словенечкото претседателство со Советот на ЕУ, претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери ќе учествува на Конференцијата на спикери на парламенти на ЕУ, која се одржува денес и утре на Брдо, Крањ. На овој настан ќе учествуваат претседателите на парламентите […]