Вести Македонија Ударни вести

Трите награди за мир на Зоран Заев од 47.500 евра донирани во Фондот за борба против Ковид

  Екс-премиерот Зоран Заев, како што е наведено во неговиот анкетен лист за имотната состојба што го приложил по завршувањето на функцијата, додека бил премиер добил три меѓународни награди за мир со висок паричен износ. Едната е наградата „Фридрих Еберт“ за човекови права добиена во 2020 во Берлин која се состоела од плакета и паричен […]