Categories: Вести, Свет, Ударни вести

Москва негодува поради протерување руски дипломати од Германија

  Русија најави остра реакција на протерувањето на руски дипломати од Германија. Протерувањето беше реакција на злосторствата во украинскиот град…

Read More