Вести Македонија Ударни вести

Најубавите фасади во Европа се во Скопје: Прво место освои „Букурешка” во Тафталиџе

  На натпревар за избор на најубави фасади во Европа, кој секоја втора година се одржува во Валенсија, Шпанија; прво место освои објект за колективно домување лоцирана во скопската населба Тафталиџе изработена од PMG Construction од Скопје. Компанијата на натпреварот учествуваше со два проекти во две различни категории, победничкиот „Букурешка” во категорија домувања во повеќесемејни […]