Вести Македонија Ударни вести

Тренчевска: Улогата на социјалните претпријатија за поддршка на најранливите граѓани

  Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска во текот на посетата на Фондацијата Барка како дел од еднонеделната посета на Република Полска даде изјава за Националната Полска Телевизија.     Посетата на Полска ја истакна како важна можност за Северна Македонија да го осознае долгогодишното искуство, да се видат добри примери и успешни […]