Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Се замрзнува маржата на огревно дрво и пелети за огрев на 10%

  На предлог на Министерството за економија, Владата на денешната седница донесе Одлука за определување највисоката трговска маржа како посебен…

Read More