Вести Свет Став Ударни вести

Новата нуклеарна уцена на Путин – Дина Капаева

  Нема сомнение дека нуклеарните закани на Владимир Путин мора да се сфатат сериозно. Сепак, ако Западот попушти пред оваа сегашна уцена и му дозволи да полага право на територии од Украина, како и да прогласи победа во војната, тогаш сегашниот светски поредок ќе пропадне, а многу други народи во светот со страв ќе гледаат […]