Вести Македонија Ударни вести

Книги за Мајка Тереза во Националната библиотека на Рига

      Министерот за надворешни работи на Северна Македонија, Бујар Османи, денеска оствари повеќе работни средби во рамки на билатералната посета на официјална Рига. Османи се сретна со претседавачот на Комитетот за надворешни односи во латвискиoт парламент (Сајмот), Рихардс Колс. На средба беше изразено задоволство од блиските билатерални односи и тесната соработка меѓу двете […]