Алтернатива Настани

НА ЧИЈА СТРАНА СИ? За неврзаната деколонијална констелација во МОБ

  Меѓународна групна изложба и јавна програма НА ЧИЈА СТРАНА СИ? : За неврзаната деколонијална констелација  Отворање на изложбата – 24 ноември 2022 година / 20 часот / Фоаје на Македонска опера и балет, Скопје    Кураторки: Бојана Пишкур и Ивана Васева Отворено секој ден од 10-18 часот до 16 декември. Јавна програма – 25 ноември […]