Вести Македонија Спорт Ударни вести

Градот Скопје и Сојузот на спортови на Скопје ги одбраат најуспешните спортисти за 2022

  Градот Скопје и Сојузот на спортови на Скопје им доделија награди на најуспешните спортисти за 2022 година во сениорска категорија, во младинска категорија, за најуспешен тренер, за најуспешна спортска екипа од Скопје, за најуспешен спортист во категорија на лица со инвалидност и најуспешен спортист- странец кој настапува за екипа од Скопје. Во сениорска категорија најуспешни 10 спортисти […]