Вести Македонија

Општина Карпош додели 110 хуманитарни пакети за семејства во социјален ризик

  Во организација на Одделението за детска, социјална и здравствена заштита при Општина Карпош, во просториите на урбаната заедница „Влае 1“ беа доделени 110 хуманитарни пакети, наменети за жителите на локалната самоуправа кои се наоѓаат во потешка материјална состојба.   Станува збор за традиционална хуманитарна акција која се реализира по 29 пат, по повод Новогодишните […]