Вести Македонија Ударни вести

Петровска на конференција “Жени во политиката-говор на омраза, сенка која обесхрабрува”

  Министерката за одбрана Славјанка Петровска денеска учествуваше на панел дискусија посветена на жените во политиката, во рамки на конференцијата: ,,Жени во политиката – говор на омраза, сенка која обесхрабрува” во организација на Министерството за труд и социјална политика, а со поддршка од UN Women. На панелот, министерката го сподели своето лично искуство, но и […]