Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: Населбата Пролет ќе ја има најмодерната инклузивна градинка во државата

  Градоначалникот на Општина Центар Горан Герасимовски заедно со претседателот на Владата Димитар Ковачевски направи обиколка и увид во градежните…

Повеќе