Вести Македонија Ударни вести

Започнува чистењето на езерцата и каналите во градскиот парк

  Согласно Програмата за одржување на коритото на река Вардар, нејзините притоки, отворените канали, езерца и канали во градскиот парк, по налог на Град Скопје екипи на јавното претпријатије „Улици и патишта” започнуваат со активностите за комплетно чистење на каналите и езерцата во првиот и во вториот дел од Градскиот парк, кои не се чистени […]