Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Македонскиот тим донесе бронзен медал од IEO2023

  Во периодот 25.07 – 2.08.2023, се одржа Шестата меѓународна економска олимпијада на која Македонија зеде учество по втор пат.…

Повеќе