Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Општина Центар започна со промоција на протоколот за постапување со деца со дијабетес

  Од Општина Центар започнува промоцијата на Протоколот за постапување со деца со дијабетес во градинките и училиштата изработен од…

Повеќе