Categories: Вести, Македонија

1 ноември, Празникот на сите светци е неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед

  Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ”…

Повеќе