Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Скопје ќе добие нов транспортен систем “Брз автобуски превоз”

  По две години отстранување на пречките на проектот предизвикани од претходното градско раководство, градот Скопје конечно ќе добие нов транспортен…

Повеќе