Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Центар ја украси општината, граѓаните имаат потреба од позитивна атмосфера

  Општина Центар го заврши новогодишното украсување. Годинава општината е украсена на повеќе локации каде се поставија новогодишни елки, светлосни…

Повеќе